Kvinnor har kroppsbehåring…

…Get over it!!

 Julia Roberts

 Sophia Loren

 Anonym nederdel

Alla dessa personer som nu förfäras över den stackars kvinnan och hennes armhåla i melodifestivalpubliken har antagligen inhämtat sin kunskap om den kvinnliga anatomin enkom ur vuxenfilmer. Riktiga kvinnor har kroppsbehåring och att raka sig eller inte raka sig är väl upp till var och en själv att bestämma.

För övrigt känns det smått absurt att en orakad armhåla tillägnas all denna energi i olika media och debattfora. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det…förmåga till engagemang tycks det finnas…men…eh…för kvinnors orakade armhålor???

http://www.aftonbladet.se/wendela/article14525069.ab

http://www.dn.se/livsstil/trend/harigt-facebook-uppror-mot-natmobbare

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cyberspace oddities, feminism, För övrigt anser jag att..., genusvetenskap, jämställdhet, medier, Okategoriserade, TV och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Kvinnor har kroppsbehåring…

 1. Ulf Holmén skriver:

  Enligt logik a la 80- eller 90-talist är det porrmodet som gäller dvs helrakat. Att den senare gruppen inte drar sig för att dra igång mobbningskampanjer på nätet när något bryter mot deras oskrivna lagar, är väl också det symptomatiskt. Om man tittar på det övriga stil-idealet ser ut, så ser ju dessa två generationer ut som en schyst korsning mellan white trash och porrmodeller. Kissie-modet är beryktat, vit/rosa läppstift och anorexi-look med en hint Auschwitz-look säger väl allt. Stackars Kissie ser ut som en godis-klubba men tycker väl antagligen det är helt normalt, idealet sprider sig till hennes fans och det är ju inget problem trots att det är just det. För vem kan skriva under på att anorexi skulle vara något naturligt?
  Att också kvinnor är håriga är inte bara bevisat, det är ett sundhetstecken också. Det finns studier som visar att vid olika typer av cancer så kan man avläsa de tidigaste faserna genom att se håravfall på ben och armar. Men i fåfängans och dumhetens namn är det väl lättare att fortsätta sina kampanjer på nätet för att mobba ut en naturlig företeelse. Ett nytt stil-ideal är så fött signerat två generationer som helst av allt borde sättas på en öde kobbe ute i skärgården med ett ordentligt minfält runt så vi andra slipper att besudlas av deras blotta närvaro.

 2. Per Johansson skriver:

  En naturligt behårad kvinna, är det sexigaste som finns enligt mig.
  Säkert beroende på att när jag var ung, var det ( i stort sett) ingen
  kvinna som rakade musen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.