Och ekorrhjulet det snurrar…

Träningsdag två idag. Jag går ju nu på SATS Stureplan i Stockholm med en personlig tränare och tänkte nu delge er en bild på min slavdrivare:

 Patrik på SATS

Idag kom jag lättare undan och jag tror inte att jag denna gång kommer att vara halvt invalidiserad i fyra dagar…

Det blev lite uppvärmings- och uppmjukningsövningar, samt övning på rätt positioner för t ex axlar vid övningar. Mycket nyttigt. Jag fick ett litet uppvärmingskit att köra före passen. Stretching är tydligen inte att rekommendera, eftersom det snarare kan skada musklerna mer. Istället ska dessa rullövningar på en slags cylinderformad, avlång korv, vara bra för att öka blodcirkulatuonen till musklerna och därmed hjälpa till att avlägsna slaggprodukter.

Nu över till något helt annat. Igår kväll hördes märkligt skrammel och dunsar från balkongen. Det lät som något djur var där…kanske en av de oproportionerligt stora ekorrarna som bor här i skogarna (vi kallar dem sumo-ekorrar)? Men nej. Istället tittar sex par kattögon på mig i mörkret! En kattmamma och två ungar hade smitit över från grannen. Jag som så gärna skulle vilja ha en katt! Eller en hund…men katter river sönder mina antika möbler och hunden kräver tid som jag inte har…tyvärr.

Jag hoppas nu att katterna kommer på fler besök, så jag kan snylta på kattägandet lite… :)

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Och ekorrhjulet det snurrar…

  1. Ulf Holmén skriver:

    Skrammel på gymmet eller skrammel på balkongen, den enda skillnaden är väl att i det första fallet bidrar du till detta i det andra är det katten. Celebert besök kanhända när man får gulla gratis med en välkommen besökare (?). Kattungarna är bonusen som kan få vilken nektar-skål att rinna över.

    • Susanna Varis skriver:

      Jotack, jag gullar så gärna med grannkatterna, men risken är ju att de blir för hemtama. In får dom inte komma, men på balkongen kan jag nog ha delad vårdnad ändå. I rimliga doser…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.