Marni och HM

Äntligen!!!!

…ett designersamarbete hos HM som jag slipper spendera en spänn på!

Marnis gravt 70-talsinspirerade retroplagg må se hippa ut på en 16-åring, men skulle jag sätta på mig ett plagg skulle jag utan vidare krusiduller förvandlas till min mormor. Så där såg vartenda familjemors städklänning ut på 70-talet. Jag, som redan har upplevt 70-talets totalblinda öga för skönhet en gång live, känner inte det minsta behov av att dra på mig gräsligheterna igen…

 Obs! Bilden är inte från Marni/HM…

 

http://www.market.se/Brancher/Mode/Mel-Gibson-pa-HMs-party-Vilken-Marni-Jag-vet-inte-vad-du-pratar-om/#!prettyPhoto

http://www.cisionwire.se/h—m-hennes—mauritz-ab/r/kandisar-samlades-i-hollywood-for-att-fira-lanseringen-av-marni-at-h-m,c9222221

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i kultur, Mode och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Marni och HM

 1. Ulf Holmén skriver:

  Städlooken på väg tillbaka? Var ska allt sluta. Det är ju inte riktigt klokt, ska unga tjejer se ut som gamla tanter gjorde på 60-talet? Det är ju förstås deras problem, men vill man se ut som en bedagad 80-åring från det glada 60-talet så har man problem.

  • Susanna Varis skriver:

   Haha…det är ju nytt för de små stackarna. De har inte upplevt eländet på riktigt med de hemska, svettstinkande materialen man hade på den tiden… :)

 2. Anna-Kaisa Benje skriver:

  Gubevars! Måste alla människor i dag vara färg- och formblinda?? Saknas bara den fräscha kombinationen av färger: skitbrunt och gult, helst i kombination av häftigt material: äkta plast.

  • Susanna Varis skriver:

   Skitbrunt + pissgult i något ogenomsläppligt, svettstinkande material. Men det verkar ju logiskt, nu när gummistövlar har blivit de nya allround-skorna som bärs vid alla väderlek och tillfällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.