27. april 2012

Skyddsombudsmöte idag. Det tog kanske åtta minuter för mig att förstå att jag skulle vakna på morgonen, jag hade gärna velat sova några fyra timmar till…

 Vattenverket eller Torshof och lunch. Väldigt vacker lokal…

 Intensivt samtalande under lunchen…

 Fina dekorationer i porten till gamla Stockholm Vatten-huset…

  Lunch till humana priser i en gammaldags, charmig lokal…rekommenderas!

Nu är jag inte bara slut, jag är ledbruten också. Hur är det möjligt att bli så här ledbruten av att sitta på möte en hel dag? Efter mötet hämtade vi banderoller och trycksaker till helgens utställning från ABA…allt blev supersnyggt som vanligt! Tack Patrik!

Sedan hem och packning av tavlor, vykortstavlor, affischer och annat…jag blev klar kring halv nio. Uffe håller på att laga en härlig fruktsallad till oss…kesella är gott till. Tidigare tillverkade han de goda varma mackorna med dijonsenap och dragon. Vad skulle jag göra utan honom? Imorgon följer han så klart med och hjälper till…stackars karln får släpa upp sig i ottan en ledig dag, allt för mina konstnärsambitioners skull…

Jag är helt ledbruten och jättetrött, men det ska bli sååå roligt imorgon!! Vackert väder är härmed beställt. och så kommer ni alla till Kungsträdgården imorgon, där jag och 39 andra konstnärer ställer ut våra verk. Massor med fin konst till salu! Klockan 11 – 18 imorgon, 12 -18 på söndag! Be there or be square :)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, En vanlig dag på jobbet, Konst, Konst i Kungsträdgården, kultur, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på 27. april 2012

  1. Ulf Holmén skriver:

    Glöm inte trevliga små och stora påhopp från onämnbara personer vars ställning vi inte ska nämna, man kan bli skickad på sinnesundersökning om man gör det. Trevligt med små nazifasoner också på möten där man inbjudit personer vars närvaro alltså¨är gästens. Det livar alltid upp i tillvaron när man ställer frågor som besvaras av gästen med rena högerpunschar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.