En mindre ledig dag

Jag är helt slut. Igen. det är mycket arbete med utställningen i Kungsträdgården i helgen. Som tur är har jag Uffe till hjälp…(han sätter fast öglor nedtill på tavlorna för att kunna fästa dem där också eftersom det kan komma att blåsa…)

Jag åkte in i morse för att äntligen bli av med min råttsvans till hår…

 På salong CU på Luntmakargatan hos Ingela… 

…sedan var det lunch och ett viktigt möte. Efter mötet strålade vi samman med Uffe och shoppade en del förnödenheter till utställningen bland annat. Vi hann ta en liten middag på Vapiano innan hemfärd och mera pyssel med krokar och annat. Och nu är jag färdig. Packning får bli imorgon. Jag vill ha mys och kanske lite godsaker.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, Konst i Kungsträdgården, kultur, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på En mindre ledig dag

  1. Ulf Holmén skriver:

    Inte utan att också jag känner mig rätt mör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.