Åsa Linderborg & Co Hjärntvätt AB del 2

 Athena Farrokhzad

Athena Farrokhzad drar sitt strå till stacken för ett balanserat och fruktsamt debattklimat i  svensk media. (Obs! Sarkasm.) Vulgärdebattens lägsta vattenmärke verkar nu vara nådd, men med Aftonbladets kultursida kan man inte vara så säker. Jag noterar hennes inlägg enbart för att uppmärksamma Aftonbladets (främst kultursidans) pågående kampanj vars målsättning är att svartmåla alla som tycker annorlunda än yttervänstern. Metodiken är att bunta ihop allt till höger om denna yttervänster med massmördaren Breivik. Smaklöst är bara förordet.

http://www.aftonbladet.se/kultur/article14736038.ab

Tidigare inlägg:

http://www.susannavaris.com/blogg/2012/04/liderborg-co-hjarntvatt-ab/

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i blodtryckshöjare, feminism, genusvetenskap, jämställdhet, medier, Okategoriserade, politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Åsa Linderborg & Co Hjärntvätt AB del 2

  1. Ulf Holmén skriver:

    Det faktum att kommunism och socialism är de ideologier som skördat flest offer genom historien måste man ju dölja genom att peka finger på andra. Samtidigt kan man ju bunta ihop dem som anhängare till Breiviks sjuka idéer så är saken biff. Sakargumenten haltar, anklagelserna och den så kallade liktydigheten mellan helt olika idéer som de flesta, vare sig man står till vänster eller till höger, tar avstånd ifrån men vad berör väl den smaklösa vänster som tagit över Aftonbladets kultursida. Kanske vore en ursäkt på plats från tidningen, men det vore väl som om att hoppas på att Karl Marx skulle göra avbön och rösta på moderaterna. Men bäst av allt vore nog att se till att Aftonbladets svar på Stalin – Åsa Lindeborg – fick ansluta sig till den kader av människor som får söka sig nya jobb på grund av ren inkompetens.

  2. Pingback: Åsa Linderborg & Co Hjärntvätt AB del III | Susanna's Crowbar

  3. Pingback: Intet nytt från Linderborg-fronten | Susanna's Crowbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.