Apropå silikonöverdosen igår…

…så fick det sin förklaring idag på Flashback. Tjejen kommer med extrautrustning å jobbets vägnar.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cyberspace oddities, Kuriosakabinettet, medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Apropå silikonöverdosen igår…

  1. Ulf Holmén skriver:

    Var finns kvinnorörelsen nu när dessa fakta avslöjas? Ute och propagerar för användandet av ett ord ingen annan än dom vill ha! Kanske slår ett slag för revolutionen genom att involvera sig i odemokratiska och rättsvidriga aktioner! Då fungerar det bra, men om det som man borde bry sig om det går inte lika bra. Nej, hela den elit-feministiska nomenklaturan borde skämmas och detta land skulle bli bättre utan dem. Här behövs rätt motmedel i en tid full av behov av sådana, men det finns inga och framför allt inga tillskyndare mot dessa krafter. De är ju ute i betydligt viktigare miljöer, som den som berikar dem och de sina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.