Skräp-tv

Ikväll går den nya bantar-/mobbarsåpan Älskling du har blivit en tjockis på tv. Men det som skrämmer mig mest i kvällens avsnitt är inte tjockis in spe-mannens extrakilon, utan:

 Älskling du har blivit en tjockis-Hanna

Fläskläppslooken från helvetet! Borde inte någon kunna åtalas för vanställande?

Jaha. Vips, så var jag igång och mobbar själv. Sådana här program är verkligen inte moraliskt uppbyggliga. Fy på mig!

http://www.resume.se/nyheter/tv/2012/03/19/alskling-du-har-blivit-en-tjockis/

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Kuriosakabinettet, medier, Mode, Okategoriserade, TV och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Skräp-tv

  1. Ulf Holmén skriver:

    Man får de program man förtjänar. Ingen gör programmen för att ingen tittar på dessa tvärtom, producenterna gör produktionerna därför att det finns en potentiell publik där ute. Det skrämmer mig mer, för den som vill se sådan skit måste ha just skit i huvudet.
    En annan liten vinkling finns med i texten till din artikel. Pelle ska förlora 15 kilo på sju veckor därför att Hanna, hans flickvän, vill ha nya tuttar. Hon har vanställt sig med en anknäbb, vem som betalt för denna kan man fråga sig men vem det än var borde de hållit i pengarna och lagt dessa på något bättre. Nu vill hon ha nya tuttar och någon annan ska betala dessa med blod svett och tårar. Riktigt jävla pinsamt och en lägre moral än vad till och med Belsebub har. Stackars Hanna, vi kanske skulle starta en ny serie där vi samlar ihop pengar så att hon får fettsuga hjärnloberna också. Hon skulle behöva det tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.