Born Villain

Snaaart borde den långa väntan vara över och Marilyn Mansons nya album komma ut i handeln. Ett flertal datum ligger ute; 27. april, 1. maj, 15. maj…den som lever får se. Och den som lever får också höra huruvida artisten/bandet/fenomenet/legenden tar revansch, eller om det åter blir gny och gnäll över att det inte denna gången heller var Antichrist Superstar nr 2 som hade skapats. Jag håller med om att Antichrist Superstar är ett ovanligt starkt album, men särskilt Golden Age of Grotesque, Mechanical Animals och Holywood får inte alls det erkännande de förtjänar. Dessutom svär jag i kyrkan med det upp- och nedvända korset och dristar mig till att även tycka om Eat Me Drink Me (albumet och konserten som fick mig att börja skapa igen) och High End of Low.

Jag väntar med spänning på det nya släppet. Låtar har givetvis sipprat ut och några har jag fått mig tillsända (och det verkar minst sagt lovande). En kortfilm har producerats i promotion-syfte av Shia le Beouf, bara den ett litet skräckspäckat konstverk i sig. För att inte tala om videon till No Reflection:

http://www.youtube.com/watch?v=DOj3wDlr_BM&ob=av2e

  

Born Villain:

http://www.youtube.com/watch?v=hB0Dp9TrR1c

Men jag undviker resten av det utsipprade materialet, jag vill suga på karamellen en stund till…

Förresten…

 …så kommer det att bli en cover på You´re So Vain tillsammans med vännen Johnny Depp.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Film, foto, Inspiration, konsert, Konst, kultur, Marilyn Manson, medier, musik, Okategoriserade, religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Born Villain

  1. Ulf Holmén skriver:

    Jaaaaa, snart är den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.