Intervju med Heidi Hemmilä från Ruotsinsuomalainen

Intervjudags idag! Tidningen Ruotsinsuomalainen vänder sig till finländare i Sverige och kommer ut veckovis varje torsdag:

http://www.ruotsinsuomalainen.com/index.shtml

Först till Matton för att införskaffa packmaterial, lunch i en plastlåda från Beirut Café, banan på tunnelbanan, isvindar i Gamla stan och moderskan redan på galleriet. Hon var klar från sin kulturförening och skulle göra mig sällskap…

 Snart dök den glada Heidi Hemmilä upp…

  Jag snackar på…vitt och brett…

 Konstnärinnan Sylvia Rhedin kom förbi under intervjun…

 Heidi plockar upp sin Canonus Maximus…

 …och moderskan får in en fullträff där jag ser totalkanonkalaspackad ut. Så klart. Vad annars? (Det är därför man bör ta några stycken bilder människor!!!!!!)

 Moderskan berättar mer än gärna…

 Sedan anlände Uffe som tur var och bilderna på mig och konstnärskollegan Ingemar Strandh blev desto bättre…

Nu är det snart dags att sussa, imorgon och på onsdag sköter moderskan om galleriet, men jag får se om jag kan hålla mig därifrån…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Galleri T, Konst, kultur, medier, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Intervju med Heidi Hemmilä från Ruotsinsuomalainen

  1. Ulf Holmén skriver:

    Dina framgångar vet ju inga gränser. Nu är du med i en två-nationell tidning dessutom och får därmed den uppmärksamhet du förtjänar, grattis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.