Spöken på Galleri T

Efter en stressig dag stack jag ut på en välbehövlig promenad på kvällen.

 Vackert vid kanalen…

Spöket från huset i Finland tycks ha flyttat med hit. Inte nog med att jag aldrig lyckades skriva in min pappas bok på en dator utan att dokumentet låste sig själv och blev oredigerbart tills jag gav upp (på två olika datorer, två olika filer), nu rör sig tavlorna på galleriet märkligt (vilket jag tror var orsakat av häftmassan på baksidan, men vem vet…), låset blir obrukbart från ena dagen till den andra och fasadflaggorna befinner sig ute trots att vi bestämt lade in dem igår…

Moderskan tog hand om galleriet idag och kom inte in själv med samma nyckel som igår fungerade utan problem. Hon menar bestämt att flaggorna var ute när hon kom dit, vi är å vår sida helt säkra på att vi lade in dem igår kväll…

Min rationella sida tror inte på spöken, men min kreativa sida tycker om dem.

Imorgon blir det nog en sväng dit på eftermiddagen…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Galleri T, Konst, kultur, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Spöken på Galleri T

  1. Ulf Holmén skriver:

    Spöken finns…….om man vill att de ska finnas. Det finns annars alltid en rationell förklaring på allt….om man vill och orkar ta sig tid och fundera ut hur det hänger ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.