Nästsista dagen

Klockan åtta iväg till lönearbetet, sedan träning på SATS Stureplan. Därefter mötte jag upp Uffe och vi tog en kort promenad till galleriet…inte mycket hände där. Moderskan ville gå hem och det fick hon, vi tog ett par delikata bitar västerbottenpaj från granncaféet…helt underbart!

 Uffe är småkrasslig och jag hoppas verkligen att jag denna gången klarar mig!

 Vi sitter och väntar på pajbitarna…

 Västerbottenostpaj med lax och gräslökssås…yammy!

 Lite sallad till…

Några besökare droppade in men det var väldigt lugnt. Imorgon håller vi öppet i tre timmar, sedan plockas utställningen ner och Curse of the Crows är slut. Men jag tror att det temat kommer att gå igen i en eller annan form i framtiden…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Galleri T, Konst, kultur, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Nästsista dagen

  1. Ulf Holmén skriver:

    Västerbottenpajen var bland det bästa jag har ätit, salladen var delikat och sällskapet likaså. Synd att jag inte kunde uppbåda den rätta entusiasmen inför allting pga den jävla sjukdom någon illvillig fan har prackat på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.