Sista dagen på Galleri T

Så var det dags för sista utställningsdagen. Moderskan hade hämtat hyrbilen och vi styrde in kosan mot huvudstaden vid 11-tiden. Strålande vackert väder! Vi tog lunch på polsk-ryska fiket tvärs över gatan och till och med några besökare kom förbi under de tre timmar vi hade öppet.

 Sen kom Mia! Såå roligt att ses igen!

 Bara Mia, jag såg inte klok ut på den här bilden…

 Min idol, inspirationskälla och vän, Mia Mäkilä och jag.

 En småkrasslig Uffe

 Mia i färd med att skriva i utställningsboken…

Nedplockningen och städningen tog en femtio minuter, vi börjar bli riktiga proffs på detta! Snälla Harriet ville dock själv skura golvet och det tackar vi speciellt för!

 Avfärd

 Så var Curse of the Crows slut! Det har varit roligt, omtumlande, hektiskt, intressant, spännande, lärorikt och givande…att jag sedan sålde ett antal verk var enbart plus. Jag är supernöjd!!

 Påskhelgsköer på E4:an mot Södertälje…

 Ingrids vackra blommor höll än, så jag tog dem hem och av Mia fick jag den söta lilla buketten och vasen…

Nästa evenemang blir Konst i Kungsträdgården 29. – 30. april.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Galleri T, Inspiration, Konst, Konst i Kungsträdgården, kultur, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Sista dagen på Galleri T

  1. Ulf Holmén skriver:

    En succé har packats ihop och forslats hem. Men det är förhoppningsvis inte sista gången vi ser din eller Mias konst för den delen i en utställningslokal. Hoppas det blir snart och att ni båda kan skapa ny spännande konst så att geniknölarna rödglödgas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.