Nyhetsvärdering

Vad är väl Syrien, franska seriemördare, valet i Egypten, några vapensmugglardomar eller afrikanska småproblem mot detta:

Maddes och Jonas tvist om hunden Zorro? Nä, nu är ju påsken förstörd för min del. Ska inte Jonas få träffa Zorro längre?

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Nyhetsvärdering

  1. Ulf Holmén skriver:

    Vårdnadstvister har känslomässiga grunder och finns inom alla samhällsklasser, även om denna råkar vara knuten till kungahuset. Som vanligt är det som i detta fallet, den stackars mittfiguren som får ta smällen när de två trätande inte kan komma överens. Stackars Zorro, jag vet vad han går igenom. Jag är ju själv skilsmässobarn och har varit i hans situation, så det är synd om det stackars djuret. Zorro som dessutom inte har gjort något annat än att ha hamnat i det före detta gemensamma hemmet, och nu sitter han där som en fis i en påse. Som sagt, stackars djur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.