Bloggen 1 år!!

 Bloggen 1 år…tjohoo!!!

Idag fyller bloggen ett år!!! Det har varit fantastiskt roligt, riktningen har ändrats en del genom månaderna och samhällsreflektionerna och politiken har tagit större plats än det var tänkt från början. Så kommer det att förbli, jag har ingen särskild bloggstrategi och försöker inte skapa någon särskild image åt mig själv, jag skriver om det som berör mig och det på ett ganska rakt sätt. Ibland har mera personliga saker dykt upp och sådant kommer det också i fortsättningen att bli. Så fortsätt gärna följa mina funderingar och mitt liv och tack för alla trevliga och mindre trevliga kommentarer!

Jag själv kommer att fortsätta kurera min förkylning, bedriva konst-rea och fira, just nu, med lite mat!

…men jag håller denna ställning.

 

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cyberspace oddities, Kuriosakabinettet, Okategoriserade, Say whaaat...? och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.