Lågtempererad evakueringsövning

Hela dagen i Älvsjö för att öva på evakuering ur tåg. Jag har fortfarande lite temperatur och förkylning kvar och jag kände mig som bambi på hal is på morgonen, men dagen förlöpte väl och jag orkade. Efter detta styrde jag dock kosan raka vägen hem till bland annat detta:

 Born Villain av Marilyn Manson… 

Som bekant kör jag ju den gammaldags metoden med att betala för min musik och kultur. Tyvärr är denna en digipack, utan ens texterna. Jag vill på gammaldags vis egentligen få hela kitet; doften av nypressad vinyl, konvolut med fina bilder och konstnärliga omslag, texter…om inte annat så en rejäl booklet med en CD. Jag passade även på att bygga på min Bowie-samling med Young Americans, Station to Station och Low.

Nu ska jag lägga mig och vila (samt aktivt förtränga diskberget som tronar i köket).

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i kultur, Marilyn Manson, medier, musik, Okategoriserade, teknik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Lågtempererad evakueringsövning

  1. Ulf Holmén skriver:

    Länge leve den levande musiken, piratpartister och andra kulturskövlare fattar inte vad de missar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.