Målat smicker

Härmodagen fann jag åter en person på Deviantart, som målar bland andra Marilyn Manson i akvarell. Hon har målat ett antal motiv som även jag har i min portfölj. Stilen är liknande och man ser att hon har haft mina målningar som förlagor. Jag väljer att se detta som en slags indirekt smicker…

 Min målning Murdercute

 Anna Shtorms verk

 Min målning Stripe

 Anna Shtorms verk

 Min målning Dita Vanitas

 Anna Shtorms verk. Notera den blåa fjärilen i vänster nederkant, den finns inte på originalfotot…

 Originalfotot

 Min målning Is There Life On Earth?

 Anna Shtorms verk

 Min målning Vampire

 Anna Shtroms verk

 Min målning Red

 Anna Shtrom  

Det är ju alltid roligt och smickrande att människor anser ens arbete vara så bra att de vill kopiera den…

– : – : – : –

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, Marilyn Manson, medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Målat smicker

  1. Ulf Holmén skriver:

    Tänk vad man kan göra med photoshop nu för tiden! Talangerna fullständigt poppar upp som svampar i skogen om hösten. Gåvan att skapa efter eget huvud är alltför överskattad så man ska inte räkna med att någon anstränger sig för att hitta sin grej inte. Discjyckar som spelar andras skivor med den där extra schvungen i armen, blir hyllade för att de gör andras saker och andra ”skapande” människor blir hyllade för vad andra än de själva har skapat. Är det någon som upptäcker något galet här, eller ska vi leka hitta fem fel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.