En riktigt bra dag

Femte dagen i klorna på ledigheten och ett möte med min idol och numera vän Mia Mäkilä var inbokad. Jag vaknade upp sliten, men på invand rutin betade jag av morgonbestyren, drog på mig en form av stass, sminkade dit eyelinern och kom iväg. Vi skulle mötas för lunch och studiebesöka Aba för Mias del.

 Stickan är kastad…

 Mia blev mycket nöjd och det var särskilt roligt eftersom jag känner till hennes kräsenhet och krav på konstnärlig kvalitet.

 Sedan bar det av till Mellqvists bar och ett event för Hertz…jodå, jag blev fotad framför skylten. Tror ni att jag kom med? Nej, det gjorde jag ju inte. Jag har ju inte varit med i Robinson eller Idol eller någon annan dokusåpa. Sådan är nu den stora medievärlden jag simmar omkring i. Så jag måste väl snart visa rumpan eller nåt. :)

 Citty Olsson diskjyckar

 Eventet visade sig vara mycket populärt

  Angela Monroe från Robinson hade lämnat filmkameran hemma för kvällen

 Hertz representation på plats

 Älskling anlände lite senare. Mackorna var superbra.

En välfotograferad trio, Emil Jonsvik och Linda Skugge.

 Getost och rödbeta

 Men sedan, helt plötsligt, ramlade mina favoritdamer in; Ida Evileye och Clara Force från Crucified Barbara. Clara undrade hur det gick med min konst. Bra, sade jag, sedan kom vi över på Metaltown och huruvida Gary Holt i sin vikarieroll innebar en nytändning för Slayer (det verkar uppenbart). (Frågan blir ju nu; när blir Gary Holt den nya medlemmen och vad händer med Exodus då…):

http://crucifiedbarbara.com/

 Och partyt det bara fortsätter…

 Man ska alltid lämna (ett party) när det är som roligast. Ett överraskande bra event!

För snygga event:

http://www.skuggeco.se/

Jo, en sak till…en liten goodiebag fick vi också:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i events, Konst, kultur, medier, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på En riktigt bra dag

  1. Ulf Holmén skriver:

    Äntligen har Mia hittat sin konstnärliga motsvarighet i form av tryckeriet som kan förse henne med nya sköna verk. Cruicified Barbara är coola, tjusig bild förresten (he-he) och huruvida Eric Holt bör bli ny medlem i Slayer eller inte så är svaret självklart. Bandet har ju tydligen genomgått en fullständig nytändning som var välbehövlig om jag har förstått det hela rätt. Återstår ju att höra, förutom på TV när ”The Big Four” samlades, men det verkar vara en förening sanktionerad av gudarna vare sig de bor där uppe eller där nere.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.