En smula självinsikt…

 Belinda Olsson. Foto: Sidbloggen

…levererar Belinda Olsson, som över sommaren ska skriva kolumner i Aftonbladet, i dagens tidning:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/belindaolsson/article14939658.ab

Lite hälsosam självkritik- och insikt kan aldrig skada hos journalistkåren (särskilt den delen som är bosatt i den gravt segregerade mediestadsdelen söder om city…)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i kultur, medier, Okategoriserade, TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på En smula självinsikt…

  1. Ulf Holmén skriver:

    Ja det var ju insiktsfullt av Belinda…..och ändå inte fullt så. Slutsatsen att svenska journalister är en bunt feghögar rädda för att stöta sig med vissa grupper som genast drar slutsatsen att de har frisedel från all kritik, den har diskuterats i flertalet forum i säkert 10-12 år. Men bättre sent än aldrig. Att ta steget från den relativt milda kritik hon framför, till att börja ta ett riktigt ”skamgrepp” på den mediakår som så starkt lider av inavel, trångsynthet, segregerat boende-syndrom en lagom stor hyckleri-mentalitet är däremot långt ifrån dagens kolumner. Den dagen ska bli intressant när journalister börjar diskutera sitt eget mediaträsk, till den dagen får vi som sagt hålla till godo med det lilla som nu gavs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.