Kommande konstinköp

Häromdagen var vi på Aba med Mia Mäkilä och undersökte möjligheterna att trycka upp hennes digitala konst. Möjligheterna visade sig vara mycket bra och Mia blev nöjd. Så nu kommer jag äntligen att kunna inhandla ett av de kommande konstverken (i serier om 5):

 Mia Mäkilä, Tess. 

Den får mig att tänka på många saker…What Ever Happened to Baby Jane…mig själv…mitt konstnärliga skapande, till exempel.

Apropå det så får jag snart flytta till större med tanke på min växande Mia Mäkilä-samling. I wish. Har nyss konstaterat att som småsparare är man dömd att bli blåst på pengarna av antingen staten eller bankerna. För att få pengar måste man ha pengar. Men jag sparar och gnetar vidare…

Imorgon blir det lönearbete. Midsommar tänker vi främst fira mycket småskaligt på lördag…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i foto, inredning, Inspiration, Konst, kultur, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Kommande konstinköp

  1. Ulf Holmén skriver:

    Glöm inte jätteblåsningen som AP-fonderna så benäget belastar skattebetalarna med, gratis sprit på fredagseftermiddagen kan ju aldrig vara fel.
    Aldrig fel är inte heller Mias konst. Nu i gicklée-trycksform och lyckan är gjord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.