Maggie Taylor

Dagens inspiration kommer från Maggie Taylor, en konstnär född i Ohio som främst arbetar med digitala fotocollage. Bland annat har hon gjort en serie illustrationer till Alice i Underlandet (här blandat med andra verk):

 A Curious Feeling

 Birds of a Feather

 But Who Has Won

 Call the Next

 The Herald

 These Strange Adventures

 An Invitation

     The Scientist

 Boys thinking Caps

Fler fantastiska verk finns på hennes hemsida:

http://maggietaylor.com/

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i böcker, foto, Inspiration, Konst, kultur, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Maggie Taylor

  1. Ulf Holmén skriver:

    Har aldrig stött på Maggie Taylor innan men måste säga att hennes bilder är fantastiska. Skruvade, men ändå så logiska på sitt sätt, fantasieggande och gränsöverskridande. Släktskapet med Mia märks men uttrycket är ändå eget. Ett fynd helt enkelt, måste se mer en vacker dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.