Tiden som inte finns

Tiden rinner iväg. Så många projekt, så många verk som borde hinnas med. Ett av projekten är ett gemensamt initiativ, som jag gärna skulle vilja se förverkligad en dag. Men ibland känns allting segt, tiden tycks inte finnas, eller så finns inte orken där. Det rör sig inte framåt, men samtidigt är det ett projekt som skulle kunna få oss båda att ta ett stort kliv framåt. Jag hoppas verkligen att vi finner tiden och orken att genomföra det hela. Okej då, det handlar om en bok. Eller ett par böcker…som vi kanske, kanske kommer att skriva en dag.

Tid är pengar. Men när det varken tycks finnas det ena eller det andra ibland, trots att man arbetar jämt?

Jag får inte låta nedstämdheten dra ner mig. Om hopplösheten tillåts få ett grepp är det förlorat. Då sitter jag i en bur.

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i böcker, kultur, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Tiden som inte finns

  1. Skriv lite grann varje dag, eller varför inte låta bloggen bli den plats där du gör utkast till kapitel? Då blir det snart en bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.