Air Force och kristallkulan

Ja, det är från en kvällstidning och ja, det är uppgifter från en desertör, men ganska roligt/skrämmande ändå…

Air Force påstås alltså ha anlitat ett medium för att lokalisera denne desertör, David Hemler. Inte alltför länge sedan anlitade väl en polismydighet i Svedala en spådam för att hitta…var det en försvunnen person…?

I grunden är det förstås skrämmande om skattemedel kastas bort på kvacksalveri år 2012.

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i medier, Okategoriserade, pseudovetenskap och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Air Force och kristallkulan

  1. Ulf Holmén skriver:

    De kanske ska ta och testa att eftersöka honom med slagruta nästa gång, den kostar inte lika mycket i timmen som en spåtant. Dessutom är inte slagrutan white-trash med taskig smak som springer omkring och sprider sina tvivelaktiga inkomster som de nyrikingar bara halvtaskiga spåtanter på nätet är. Tar han inte på sig foliehatt, tror jag de hittar honom rätt snabbt med den metoden. Också militären i USA måste ju spara pengar i kölvattnet på det federala underskottet i de offentliga finanserna. Leve slagrutan.

    • Susanna Varis skriver:

      Bra förslag! Men jag kan tänka mig att genusvetarna har invändningar angående ersättandet av spågummor med slagrutegubbar. Dessutom är ju en utsträckt pinne man för framför sig en symbol för…ja, vi vet vad. Klart förtryckande mot kvinnor, barn och skogens alla djur. (Apropå ett annat inlägg här intill…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.