1 juli 2012

Det har varit en ledig dag idag. Jag har sovit gott, ätit frukost i lugn och ro, legat på balkongen bland blommorna och druckit kaffe till morgontidningen, ätit rester till lunch, gått en långpromenad…diskat och tvättat lite, skrivit lite här på bloggen. Det har varit underbart lugnt och avslappnande.

 Under promenaden upptäckte jag plötsligt något som stod och stirrade på mig i backen…(avdelning ”hitta rådjuret i bilden”)

Jo, det finns ett rådjur där. Det syns något bättre på den här bilden. (Behöver jag nämna att det här är shittykompakten igen?)

 Lite inzoomat:

 I dagens Svd står att läsa att ”Forskare har funnit att fysisk aktivitet i naturen är den bästa träningen för den mentala hälsan”. Det har jag funnit för länge sedan. Annat är det med tidningsläsandet i dessa dagar…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på 1 juli 2012

  1. Ulf Holmén skriver:

    Eftersom jag är en förtryckande man som manifesterar min fascism genom att äta kött, tycker jag du ska ta med älgstudsaren på promenaden nästa gång då det skulle kunna vankas rådjurssadel. Mums och månde alla feminister darra i manschetterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.