Är Gudrun Schyman underrättad?

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, jämställdhet, kultur, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Är Gudrun Schyman underrättad?

  1. Ulf Holmén skriver:

    Stackars Gudrun, hon har säkert fått hjärtsnörp nu och kan knappt tala av ren indignation över det inträffade. Jag kan se hennes högröda nuna kippa efter andan och det är endast det sympatiska nervsystemet som håller livsandarna under armarna. Att kvinnor och deras kroppar exploateras i reklamvärlden det har vi vant oss vid, men skamlösa associationer till fallosar och det patriarkala väldets utbredning? Sånt ska man naturligtvis inte behöva acceptera.

  2. Adam Bek skriver:

    Det blir stor debatt i EU-parlamentet.
    Sverige försöker hitta stöd hos andra länder och får med sig Grekland och Spanien med löften om räntefria lån på 88 miljarder men förlorar omröstningen om att förbjuda hel korv som livsmedel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.