En gång försökte…

 Randy Castillo

…Randy Castillo stöta på mig på en finlandsfärja. Han skulle till Finland för att spela på en festival med Lita Ford. Jag var ca 15 år och fick under inga som helst omständigheter gå på nämnda festival för moderskan. Jag blev tvingad ut till landet istället. Det var ungefär vid den här tiden som sommarparadiset på Kimito ö började få allvarlig konkurrens av andra aktiviteter.

Varför jag kom att tänka på detta nu har jag ingen aning om. Jag funderade på alla märkliga objekt för barndoms- och ungdomsförälskelser och det var väl ett sidospår i detta.

En annan som försökte stöta på mig och en väninna i London, på Hippodrome, är självaste Lemmy!

 Lemmy Kilmister

Fegisar som vi var, flydde vi fältet. Lemmy var där för att se Girlschool spela och det blev även den gemensamma covern Please Don´t Touch.

Vilka mina märkliga barndomsförälskelser var?

Hrrm…jo, såatt:

 Shaun Cassidy, kanske inte så märklig…

 …Benny Andersson. Påminde vagt om morbror…

 Jan Teigen. Javisst.

 Tom Petty. Jag tror att de två sistnämnda påminde till utseendet om min far, därav fascinationen. Båda är ju stiliga herrar förstås, men kanske inte de givna förälskelseobjekten för en liten tjej…

Ja, vad ska man säga? Avdelning pinsamma fakta från det förflutna. :)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i finland, konsert, kultur, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på En gång försökte…

  1. Micheles Kindh skriver:

    Tänka sig vad jag fick veta.

  2. Ulf Holmén skriver:

    Att bli påhoppad och utsatt för raggningsförsök av självaste Lemmy är ju en merit. Själv hade jag en förmiddag med stadstur för Thin Lizzy som gått bort sig i Gamla Stan och inte hittade ens till Västerlånggatan. Misches gnäll här ovan beror nog på att han inte ens har blivit utsatt för det minsta försök att bli uppraggad ens av en dyngrak Mily Cyrus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.