Målat smicker III

Fler bilder med teman som jag skapat dyker upp…

 En flicka från Litauen har målat denna (för övrigt samma person som gjort teckningen i förra inlägget), som påminner starkt om…

 …min Lily White II. På ursprungsbilden finns inte katten med…

Katten kom från ett fotografi taget av herr Manson själv:

 En av Mansons akvareller i bakgrunden…

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, Marilyn Manson, medier, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Målat smicker III

  1. Ulf Holmén skriver:

    Så synd om den amatören som gjort kopian då inte ens denna duger att omnämnas, en taskigt gjord kopia är en taskigt gjord kopia. Så i jämförelsen blir det lite grann som att jämföra en Rolls Royce med en Lada, det blir helt enkelt utklassning. Den duger möjligen som ett slags övningsobjekt men är den seriöst menad avstår jag nog helst från att titta då den ena – originalet, är underskönt och den andra – kopian, möjligen pinsam i all sin tafflighet.

    • Susanna Varis skriver:

      Jag får tacka, men flickan ifråga är 17 år och det bör vara en förmildrande omständighet. Jag blir smickrad av att så många anser att mina verk är värda att kopiera, men nog skulle det vara trevligt att bli omnämnd någon enda gång… ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.