Apokalyptisk dag

 Albrecht Dürers Apokalyps

Omgivningen är inbäddad kompakta, gråa skyar som tungt hänger ner. Luften är tropiskt fuktig och huvudvärksgenererande. Det är som direkt ur en dystopisk framtidsvision där mänskligheten i sin stora visdom till slut förgjort sig själva och allt annat. Eller nästan. Det måste alltid finnas en hjälte som vandrar håglöst och letar efter en bättre morgondag.

Jag har dessutom roat mig med att måla bakgrunder till nya kollage, varav en ska utspela sig i en helvetesskildring av Hieronymus Bosch-snitt. Till allt detta har vi spelat Kyuss, Marilyn Manson, Skeletonwitch och Machinehead.

Nu har vi bytt till Lady Gaga. I och för sig passar nog hon in också. Alla dessa människor som sysselsätter sig med att leta efter dolda tecken i artisters utstyrslar och musikvideos och som alltid förr eller senare hamnar i konspirationsteorin som går ut på att Illuminati styr världen och är ett redskap för Hin Håle själv har ju redan förklarat att Lady Gaga är Satan själv. (En intressant ”dokumentärserie” i genren finns på Youtube: Music Industry Exposed, kolla upp och beskåda foliehattarnas sammansvärjning…)

Ett axplock av den tunga bevisningen mot Lady Gaga:

 Hon har horn!

 Hon har klätt ut sig till Underjordens gud Anubis!!

 Hon har ett pentagram i ansiktet!!!

 Hon har horn!!!!

 Så konstiga kläder kan ju inte vara annat än Baphometh och ha med frimureri och göra!!!!!

 Hon har horn!!!!!!

Som ni ser är bevismaterialet tungt.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i historia, Konst, kultur, Kuriosakabinettet, Marilyn Manson, medier, Mode, musik, Okategoriserade, pseudovetenskap, religion, Say whaaat...? och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Apokalyptisk dag

  1. Ulf Holmén skriver:

    Att folk orkar anstränga sig så till den milda grad att de till och med hittar saker som inte existerar. Pentagram i ansiktet, referenser till horne-per, och naturligtvis kopplingen till Illuminati och frimurarna är ju alltid teorier som dyker upp snart sagt i varje sammanhang. Att foliehattarna hittat nya måltavlor för sina teorier och ett nytt forum att agera på – internet – är också det ganska graverande. Man hittar dem snart sagt överallt. Lägg till alla politiska tokfransar som härjar runt och soppan är fullkomlig. Men det mest otäcka är de personer som anser att historieskrivning som vi känner som sanning, bör och ska skrivas om för att dölja de missdåd som begåtts i dåtid, allt för att vägen ska vara fri mot en ny era av deras totalitära tokerier.
    Så sammantaget är du inte helt ute och cyklar, apokalypsen hägrar nog runt hörnet där foliehattarna och totalitärtokarna har gjort gemensam sak och iklär sig rollen som de fyra ryttarna mot den internationella konspirationen från judar, banker, illuminati, frimurarna och USA:s kongress. Att ondskan kommer från helt andra håll som Peking och Moskva tycks gå helt förbi foliehattarna som precis som vanligt är ute och cyklar med seglarstövlar. Så sammantaget är nog Lady Gaga det minsta av världens problem idag, men det är ju som alltid det mest uppenbara och det som sticker ut som tycks fånga tokfransarnas uppmärksamhet. De riktiga problemen går därmed återigen fria från både skuld, granskning och dom. Grattis alla foliehattar, den arsenal av tokigheter ni besitter tycks vara oändlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.