Twins of Evil

Rob Zombie och Marilyn Manson har slagit sina påsar ihop och kommer att genomföra en gemensam turné, först i USA, sedan i Europa och då även i Stockholm. Undertecknad är mycket glad över detta!

En pikant detalj i sammanhanget är att Zombie har med sig två forna Marilyn Manson-medlemmar, John 5 och Ginger Fish, i sitt band. Särskilt Ginger Fish har varit en bärande del av Marilyn Manson från så gott som starten, men lämnade bandet förra året. Hur som helst, det blir fantastiskt att se båda banden och alla inblandade.

 Manson och Zombie för ett antal år sedan…

 John 5

 Ginger Fish

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i konsert, kultur, Marilyn Manson, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Twins of Evil

  1. Ulf Holmén skriver:

    Hmmm, det där kan ju skapa en del pikanta situationer backstage. Ginger, come here I’m gonna smack you silly och så måste Rob gå in och medla för att kunna genomföra konserten med trummis. Ännu värre vore väl om Manson skulle vilja spöa John 5 eller tvärtom, kom ihåg att Johns enda brott som gjorde att han sparkades från Marilyn Manson var att han gjorde en skiva parallellt med bandets inspelningar. Han kan ju faktiskt fortfarande rent teoretiskt vara rätt apförbannad om man säger så. Du får kontakta Hugh som får komma över som fredsmäklare, risken finns annars att det inte blir någon konsert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.