Ingen rondellhund, men…

 Mark Ryden, The Dog Named Jesus

http://www.markryden.com/

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Inspiration, Konst, kultur, Okategoriserade, politik, religion och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Ingen rondellhund, men…

  1. Ulf Holmén skriver:

    Påminner lite om Mias verk, de tycks vara besläktade rent konstnärligt. Men jätteläcker konst som borde höja både ett och annat ögonbryn får man hoppas. Vet inget om konstnären men det är dags att bättra på den okunskapen genom att snoka runt. Är det en etablerad konstnär? Varifrån kommer han? Ja, som sagt det är sådant jag ska ta reda på nu.

  2. Susanna Varis skriver:

    Låter som en bra plan :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.