Kringelfestivalen

Underbar dag, som det har varit under större delen av semestern, så det blev en promenad till Södertälje centrum och Kringelfestivalen som pågår i dagarna två.

 Ingemar Nyström

Två vänner, Ingemar Nyström och Mickan Sandelin har under festivalen haft miniutställning utanför Strandgalleriet och berättat om sina konstnärsskap och verksamheter. Båda håller i olika slags konstutbildningar vid sidan av sina egna konstutövanden.

 Mickan Sandelin

http://www.ingemarnystrom.nu/

http://mickansandelin.se/

http://www.strandgalleriet.se/

Jag passade även på att inhandla en del akrylfärger för kommande splatter på collagen. Godisfärger och blod. Lite blod, socker, sex och magi, som en viss skiva hette back in the days…

Jag hade tänkt att inhandla bär och grönt på torget, men där hade det uppstått en knattespäckad orgie i karuseller och andra åkattraktioner…ett tivoli, kort sagt. Så inga bär för mig.

På måndag blir det tillbaka till verkligheten på lönearbetet. Det har varit en bra semester.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, kultur, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Kringelfestivalen

  1. Ulf Holmén skriver:

    Kringelfestivalen tycks vara livad men det är bara en passus i vardagen. Den vardag som nu nalkas med slit på plastraketen som ett rullande dårhus, uppstigning i gryning och läggdags i sena aftontimmen, bara för att konstatera att för dessa uppoffringar fick man behålla 7,6o själv. Tror jag håller mig till eskapismen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.