Btw…

…så åt jag jättenyttigt igår. Färska, egenrostade rödbetor med fetaost ingår i den här grönsakstallriken. Jag brukar blanda quinoa och bulgur, jättenyttigt och mera mättande en bara quinoa.

Jag kompenserade dock med ett wienerbröd och lite cider på kvällen.

Och btw…

   …så gillar ekonomiprofessorn och författaren Micael Dahlén min konst!

Vi träffades ju häromveckan på ett event och jag berättade att jag var så nyfiken på hans böcker och hade precis nyligen skaffat mig Nextopia. Och nu fick jag den här fina, signerade varianten av Monster!

  Dessutom skrev han till mig så här fint på Facebook, när jag hade skickat en länk till min hemsida:

”…din konst är helt fantastisk. Älskar den.” 

Så nu sitter jag och spricker av stolthet och glädje! Tack Micael!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i böcker, events, Konst, kultur, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Btw…

  1. Ulf Holmén skriver:

    Jättenyttig på dagen och syndfull på kvällen, ett nytt koncept där kanske i LCHF-anda? Att kunna inräkna ytterligare en fan i form av en ekonomiprofessor med förkärlek till konst är en fjäder i hatten, han måste ha god smak den där Michael Dahlén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.