Dagens Dior

Jag har lyckats slå klorna i en helt underbar vintage Dior-dress…

  Den har v-skärning i nacken, är i linne och bomull (äntligen vettiga material) och mycket användbar. Både elegant och vardaglig.

Annan vintage Dior-elegans:

Min klänning kan antingen bli street-tuff med kängor eller creepers, eller så här tjusig med handskar och scarves till. (Inte exakt samma klänning, jag vet, men funkar nog likadant…)

Inga plastmaterial, hög användbarhet, klassisk skärning…jag kommer att kunna ha den här resten av livet (om jag inte ytterligare växer till mig på bredden, hmmm). Vilken tur dessutom att jag har garderoben full med matchande Dior-väskor som jag en gång samlade på mig hihi…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Dagens stass, historia, kultur, Mode, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.