Försäljning på Tradera

 Denna snygga La Croix-klänning finns till salu bland mina Tradera-auktioner…

Detta inlägg är i själva verket från förra veckan. Jag hade glömt att trycka på publicera-knappen och skyller detta på sömnbrist…

Veckan har gått i flyttankarnas tecken. Varje morgon har jag blivit väckt av fristadsgänget. Nu är det belagt; Om det låter så förläggs arbetet till tiden mellan 06.50 och 08.00. Om det inte låter förläggs det till resten av dagen ety det då är tyst. För det kan väl inte vara så att hantverkare enbart jobbar mellan 06.50 och 08.00? Jag har god lust att åka hem till dem imorgon (idag) om sisådär sex timmar och dra igenom väggen med hallandsåsborren Åsa för att sedan undra om de fortfarande ligger och sover så här dags?

Men det är väl smällar man får ta när man envisas med att arbeta konstiga tider som sena kvällar (för att tågen går även då)…

Och om det nu vore en eller ett par dagar, men år ut och år in med några avbrott…? Allt för det höga nöjet att i slutändan få så hög hyra att man blir ändå tvungen att flytta? Lika bäst alltså att göra slag i saken fortast möjligt. För att flytta in i mindre och billigare och börja spara ihop till någonting eget. Där kan jag åter konstatera att jag verkligen har valt fel tillfälle för allt när det gäller boende. I dagens tidningar kan vi läsa att de med bostadslån kan glädja sig åt kommande sänkningar av räntorna, medan de (jag) som nu tänker sätta igång tvärtemot förlorar följdakligen på sänkta räntor. Grattis jag, åter i fel läge med allting.

Så här sur och grinig blir man tydligen av att bli berövad sin sömn, så jag får nog dra mig in i dormatoriet för att få någon slags sömn innan det är dags att dra vidare till nästa arbetspass. (Jag hade en ledig dag i veckan och blev då också väckt av de morgonflitiga fristadarna…)

Jo, här finns för närvarande lite kläder och accessoarer till salu, bl annat denna La Croix-klänning (kolla gärna även på de andra annonserna, det kanske finns något intressant…):

http://www.tradera.com/-lacroix-for-la-redoute-klanning-lyx-mode–auktion_301743_163238841

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i blodtryckshöjare, Dagens stass, Mode, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.