The Unembodied Self

 The Unembodied Self

…heter en målning av Marilyn Manson. Den finns i 500 ex och går att köpa i ett vip-paket som kommer att finnas till Twins of Evil-turnéen. Det ingår även annat, samt att man får träffa stjärnan, fotografera och få autografer.

Självklart har jag slagit till på det paketet, konst kan vara en bra investering. Förutom att jag då också får tillfälle att träffa min stora inspirationskälla (jämsides med Mia Mäkilä). Uffe får följa med, jag kan behöva bäras därifrån eller få luktsalt serverat. Jag kommer att bli så starstruck så att begreppet kommer att behöva omdefinieras.

Så här fånig är jag fortfarande i min aktningsvärda ålder av 44 år.

Till mitt försvar får jag säga att Marilyn Mansons konst och artisteri hade en enorm påverkan på mig i slutet av 2007 och under 2008, då jag efter den 14 år långa pausen äntligen kom igång med skapandet igen. Det går inte ens att beskriva. jag vet inte vad som hände, men någonting med konserten 2007 slog an en nerv på ett fruktansvärt starkt sätt. När jag sedan tog in hela hans karriär dittills (som jag varit alldeles för uppslukad av ett mycket destruktivt förhållande för att ens ta notis av när det begav sig), blev jag begeistrad och inspirerad i åratal. Och det fortsätter än. Den värsta dimman har lagt sig, men nog är han en av mina allra största inspiratörer fortfarande.

Allt detta ingår i vip-paketet:

Limited Edition Lithograph of 500 Signed & Numbered in Person by Marilyn Manson: ”The Unembodied Self”

– Lithograph is of an original painting by Marilyn Manson entitled ”The Unembodied Self” painted in 2012. Manson will sign & number the lithograph at the post-show party.

– Meet Marilyn Manson Post-show
– Photograph and Signing with Manson
– Marilyn Manson Mask
– Exclusive Limited Edition T-shirt
– Official VIP Laminate
– Priority Early Entry Show Access

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i events, konsert, Konst, kultur, Marilyn Manson, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på The Unembodied Self

  1. Ulf Holmén skriver:

    Grattis, Marilyn är intressant som mer än artist helt klart. Måleriet och utvecklingen av stilideal, kläd- och stylingmässigt, är två exempel. Precis som du säger har han betytt mer än folk ger cred för, han har t ex sett till att vitalisera den konstnärliga undergroundrörelse du själv är del av som går under beteckningen low brow eller det mer salongsfäiga pop-surrealism om man vill tala arty-farty språk. Gotik och andra stilriktningar hade redan fått fotfäste, men också där har han hjälpt till att etablera hela begreppet. Manson är en konstnär i sin självklara rätt och det är nog en bra framtidsinvestering att köpa in konst av honom, han kommer att bli känd också för detta om än i mer obskyra kretsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.