Dagens fynd

Anna Dello Russo at HM. Jag hade först inte av budgetskäl tänkt att handla någonting alls från kollektionen. Detta blev under förmiddagen modifierat till ”jag handlar armbandet (som jag sett ut) om det finns kvar på rasten”…

Sagt och gjort.

 På HM vid Sergels Torg

   Intrikat ställning…men kanske ändå ganska naturlig med tanke på bootsen…

Och jodå, mitt utsedda armband fanns kvar…

   Den blå clutchen till höger med en guldbambi på är också mycket snygg…Anna Dello Russo själv till vänster.

 Tjusig påse på köpet…

Senare under dagen gjorde jag ett annat fynd; Johan Hakelius´ bok Ladies. Upphittat och gratis.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i böcker, kultur, Mode, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Dagens fynd

  1. Ulf Holmén skriver:

    Tänk vad lite marknadsföring kan göra med människor. Först säger de att inte ska väl jag handla något och sedan är de där ändå. När H&M hade Stella McCartney som designer för några år sedan höll affärer på att rasa samman då hugade spekulanter inte bara rafsade åt sig artiklarna lite väl ivrigt, utan också höll på att hänfalla åt handgemäng när dessa tröt. Nej, marknadsförarna vet definitivt vad de gör och det är lite roligt att se t ex hur den så ”medvetna” generationen (enligt sig själva), kan köa utanför telebutiker för att köpa en apparat med tvivelaktigt innehåll och som innehåller allehanda fel där inte ens logotypen är deras egna utan snodd från Beatles skivlabel Apple. Att de bidrar till att inskränka det fria ordet, öka censuren bidra till att arbetare utnyttjas så till den milda grad att de tar livet av sig är inget som stör tydligen. För redan kvällen innan deras heliga lilla ruttna äpple-produkt släpps, så har de redan börjat köa. En lurad generation har gett sig till känna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.