Min väninna Eija i Lantliv

 

I nya numret av Lantliv finns ett 6-sidigt reportage från min väninna Eija och hennes man Mikas gård i Sollefteå! Deras gård är ju, till skillnad från min sommarstuga (som ni kanske minns från sommarens inlägg), något som platsar i denna tidning. Som vanligt är jag jättestolt över min väninna och efter att reportaget gjordes har mycket hänt på gården/gårdarna. Numera finns en gårdsbutik och grisarna är skaffade…

Följ livet på landet hos Eija och Mika här:

http://norrfrid.blogspot.se/

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i inredning, Inspiration, kultur, medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Min väninna Eija i Lantliv

  1. Ulf Holmén skriver:

    Var var lantliv när vi var på landet? Duger inte 25 kvadratmeter plus 5 kvadratmeter bastu? Får man inte iklä sig formpressade gummistövlar märkta ”made in China” och symboliskt bränna Hunters-stövlarna på bålet bakom huset? Men visst är Eija värd den reklam hon nu får via tidningen. Det är dock lite underligt ändå att det hela tiden är det tjusiga, flärdfulla och romantiserade man föredrar att göra reportage om när ”land” handlar om smuts, skit och stenhårt jobb mest hela tiden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.