Dagens verk

Denna målning blev nyss klar…

 The Redundant Storch, water colour, crayons, water colour pencils, ink, 2012. Susanna Varis. A3. 2800 SEK

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Dagens verk

 1. Måns skriver:

  Nice, undrar om du inte är på väg att hitta en egen unik stil (bloddroppar kan kanske ev bli nåt av ditt trademark ™ :) min deviantartsida är dessvärre borta, mest stahlberg/giger-inspirerade grejer gjorda i 3d/photoshop alt airbrush (dirty överlag föstås). Hmmm måste ta tag i de där när jag får tid. Har du jobbat digitalt nånting? eller föredrar du den analoga sidan?

  • Susanna Varis skriver:

   Tack! Ja, rinnande blod har jag ofta haft och nu har jag de här röda banden också…det kanske kan bli något av en trademark. Nej, jag har inte jobbat digitalt så mycket. Jag har lekt lite med Photoshop (elements), men kan inte särskilt mycket och har inte riktigt fastnat för det. Men det är klart, de vore roligt att kunna mer.

 2. Ulf Holmén skriver:

  Superb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.