Johnny Depp gillade mitt konstverk…

depptumblr_lg5xfl6yw61qf86bwo1_1280_large Johnny Depp, Marilyn Manson och Dita von Teese

Superfånigt…men jag måste bara berätta att Johnny Depp, som också var med på födelsedagsfesten tyckte att mitt verk var ”awesome” och att alla hade wow-kommentarer om den och var imponerade (enligt mitt närvarande vittne). Jag kan inte ens börja smälta allt detta. Återigen…hade någon sagt att det här skulle hända när jag såg de första filmerna med Depp, eller under alla åren som jag har tyckt att han är en fantastisk skådespelare som ofta väljer just sådana udda roller i udda filmer som jag tycker om…nä, jag hade inte trott den då och jag tror det knappt nu. Starstruck by proxy.

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Film, goth, Konst, kultur, Marilyn Manson, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Johnny Depp gillade mitt konstverk…

  1. Ulf Holmén skriver:

    Njut av frukten av allt ditt arbete, du är väl värd allt det beröm som nu strömmar in därför att du har talang – slutdiskuterat.

  2. Roligt Susanna! Grattis! Den strålglansen kring ditt verk är du värd.

  3. Du vet kanske att Johnny Depp är konstsamlare och att han även målar själv?

  4. Kimhza Bremer skriver:

    Roligt! Depp är en cool dude. Kan tänka mig att dina verk faller honom i smaken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.