Vinterpromenad och gothsurf

gothic vampire girl

Något i stil med det här…bild från: Heartagramlady

Vi har idag varit på en underbar, liten promenad i omgivningarna. det har varit alldeles fantastiskt vinterväder och det fick mig att längta tillbaka till lantstället på Kimio ö i Finland. Mitt sommarparadis, men också platsen för ett antal vinterlov. Där kunde vi åka skidor längs spåren som idrottsföreningen gjorde i ordning, lagom backiga för både konditionsträning och roliga åk nedför, lagom till vårt hus. Efteråt hade morfar alltid varm choklad med vispgrädde. Vi kunde åka skridskor på havsvikens is. Ibland fick vi posten levererad med häst och släde, när småvägarna korkade igen för bilar…efter dagar med vinteraktiviteter var det bastu varje kväll…ja, suck. Nu finns varken morfar eller stället kvar längre.

På eftermiddagen har jag åter letat efter bilder till ett halvhemligt projekt. Jag behöver bilder på en goth-tjej. visst, det vimlar av bilder på nätet, men inga som man lätt kan använda utan vidare. Dessutom behöver jag helst hela serier…annars får jag lösa detta på något annat vis. I grunden handlar det om vårt bokprojekt, som fortskrider med myrsteg.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i böcker, finland, goth, kultur, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Vinterpromenad och gothsurf

  1. Ulf Holmén skriver:

    Trots att det är med myrsteg är det trots allt framåt. Någon dag ska det ske, snarast möjligt hoppas jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.