Digital doodle nr 2

Jag fortsätter att experimentera med Photoshop och här är kvällens verk:

thegrave-diffglod-crop-frame-c The Grave, digital. 2013. Susanna Varis

Verket är jättepersonligt och äger kanske ingen sk allmängiltighet, men det är mest gjord i övnings- och leksyfte.  Mycket seriöst tema dock, det är jag och min far på bilden. Min far gick bort (tog livet av sig) när jag var 14 år. Jag hann bara träffa honom några gånger innan dess och alla de möten som jag hade planerat skulle äga rum när jag var vuxen blev aldrig av.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, finland, Från arkiven, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, skräckkonst och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Digital doodle nr 2

  1. Kristian skriver:

    (snyft) :(

    For of all sad words of tongue or pen,
    The saddest are these: ”It might have been!”
    -John Greenleaf Whittier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.