Bloggen rankas rätt bra

Namnlös

Tack alla läsare som bidragit till att min blogg ligger på plats 43 i kategorin politik och samhälle (12045 bloggar i den kategorin) över mest besökta bloggar hos Bloggportalen! 

Den ligger dessutom på plats nr 14 i kategorin Vetenskap (som jag visserligen inte skriver så ofta om) och på plats 636 i kategorin Alla bloggar (privata)(1037834 bloggar i den kategorin). Jag måste säga att det är fantastiskt roligt, samtidigt som det är lite överraskande. Jag visste nog att jag har en stadig och ökande läsekrets, men inte visste jag att bloggen låg väl till! Som sagt, tack alla som läser och följer!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i kultur, medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Bloggen rankas rätt bra

 1. Kimhza Bremer skriver:

  Vad roligt! Hoppas ännu fler läser dina skarpa reflektioner!

 2. Rick skriver:

  Jag misstänker att det finns ett kausalt samband mellan kvaliteten på blogginläggen och placeringen. Åtminstone när det hunnit gå tillräckligt mycket tid för att den initiala trögheten brutits, dvs. att folk hittat hit.

 3. pjotr skriver:

  Hej,

  Kan kanske finnas flera orsaker till din bloggs framgång, men den största orsaken tror jag är den som är min anledning till att jag gärna läser din blogg och det är att du just nu är Sveriges bästa jämställdhetsbloggare. Det är ett flertal som tagit upp det som Pär Ström och Pelle Billing en gång började. Av dessa står du i en ensam klass just nu ( Tanja Bergkvists blogg är väl lite vilande just nu ) och det är intressant att se att ingen feminist har noterat din närvaro på denna arena. Men dessa brukar väl osynliggöra kvinnor som ifrågasätter feministernas analys. Ni finns inte i deras värld. Det är också intressant att se att det just nu så är det kvinnor som är de skarpaste ”jämställdisterna”, Du, Tanja B, Rocki, Ninni. Det finns ett antal bra män också, men de räknas ju antagligen som hatare.
  Jag är inte säker på om du själv förstår hur viktig den här bloggen är. Samhällsanalysen har totalt kantrat och har inte gnutta sunt förnuft kvar. Det är där du gör ett jättejobb. Önskar jag kunde uttryckt det hela bättre.

  • Susanna Varis skriver:

   Ojdå, jag tackar ödmjukast! Nog finns det ett antal bloggar på det här temat som är mycket bra, men jag tror att det ligger lite sanning i det du skriver; att jag har ärvt lite av Pärs och Pelles publik. Jag bloggar om detta för att jag delar din åsikt om att samhällsdebatten totalt har kantrat, vilket man inser om man sätter sig in i frågorna. Följer man strömmen och låter sig matas med dessa ”feministiska sanningar” dag ut och dag in är det lätt att börja anamma den världsbilden som förmedlas (som även jag till en grad gjorde innan jag fick en annan inblick). Jag tycker dessutom att det här är mycket viktiga frågor. Feminismen har snart skapat en aldrig förut sedd backlash för allt vad kvinnors rättigheter eller jämställdhet heter med sin oändliga dumhet och hatretorik mot männen och detta i ett av världens mest jämställda länder. Jag skulle bli heligt förbannad som man av att ständigt behöva matas med detta genom media.
   Roligt att du tycker att min blogg är bra, jag ska fortsätta med mitt bloggande om feminism och genusvetenskap, men bloggen är ju blandad med annat och det kommer det också att bli. Jag önskar att jag hade ännu mera tid åt detta… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.