Kvinnliga härskartekniker

stk_babyspath_BPH122_4x3Härskarteknik? (Bäbisen på bilden har inget med inlägget att göra.)

Det är inte ofta man kan läsa en sådan här artikel i Aftonbladet. Kvinnliga härskartekniker? Att sådana finns och används i högsta grad vet vi sedan länge, men får man verkligen skriva sådant på Aftonbladet? Är genus- och jämställdhetskonsulten på blaskan underrättad?

Ett litet, men dock ett exempel på en artikel som avviker från normen.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, genusvetenskap, jämställdhet, kultur, medier, Okategoriserade, politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Kvinnliga härskartekniker

  1. Ulf Holmén skriver:

    Andrea Edwards beteende i den efterföljade debatten i SVT ”Debatt” efter Scum-manifestet (eller Hat-manifestet om man så vill) sattes upp på Turteatern, det är ett klassiskt exempel på härskarteknik. Skratt, förlöjliganden, lutande över motståndaren, kränkande kommentarer om person osv för att nämna några. Skam över den dagen den människan föddes, skam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.