Tack!

DSC_0674-50-crop Tackar er alla med något övermogna, men enligt mig, jättefina tulpaner!

Tack alla som har kommenterat på mitt inlägg om genusbloggardepressionen!! Tack för alla de uppmuntrande orden, det blir lättare och roligare att fortsätta när man får veta att bloggen ändå är så pass uppskattad! Så det kommer nog mera…

…tills dess: ha en trevlig helg allihopa!

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Tack!

 1. Bashflak skriver:

  Du är en av de bästa ekvalistbloggarna Susanna!

  Dessutom vågar du blogga under eget namn, vilket är extremt modigt. Om vi män gör det brukar nån stalker ringa anonymt till socialen och påstå att vi knullar våra barn, sen är livet som familjefar över, hur lögnaktigt påståendet än är. Har en utredning startat blir man aldrig av med stämpeln.

  • Susanna Varis skriver:

   Tack!! Ja, jag förstår att det inte är lika lätt att skylta med eget namn om man har t ex familj och barn, eller om det av omständigheter kring arbetsplatsen inte går. Som tur är har jag inte sådana hänsyn att ta. Samtidigt måste jag säga att jag har fått minimalt med sk ”skit”, mycket litet på nätet, en och annan fb-vän har väl stuckit men det kan jag leva med. Men det vet man väl aldrig, rätt som det är får man väl något drev efter sig…

 2. Carl K skriver:

  Kan bara instämma. I en normal värld skulle bashflaks kommentar varit mer än paranoid, men tråkigt nog har han rätt. Jag arbetar inom rättsväsendet och har nästan uteslutande brottmål som specialitet, Emellertid tvingas jag , tyvärr, ibland hantera även vårdnadstvister, som en utlöpare av tidigare brottmål, exempelvis kvinnofridskränkningsmål. Två saker utmönstras snabbt i dessa mål. Mamman slänger in fullkomligt obestyrkta beskyllningar om pappan som pedofili eller misshandel av barnet/barnen eller allmän skörlevnad. Mammorna för sin process i ngt som bäst kan beskrivas som i symbios med deras (kvinnliga) ombud.Vanliga kommentarer från ombudet (Freudian slip) är ”Vi tycker, vi vill” etc. vadå vi? Inom brottmålsvärlden finns det inte många kvinnor. De som finns är jävligt bra och jävligt tuffa. De måste de vara för det är en tuff värld. Mina kvinnliga kollegor brukar med tydlig nedlåtande adress kalla de kvinnliga vårdnadsombuden för ”Vårdnadshaggor”.

  You do the math, som tysken säger. ;-)

 3. Kristian skriver:

  Ser nästan ut som en förklädd orkidée … :)

 4. Erik S skriver:

  Tack själv, du är orädd och skriver insiktsfullt och skarpt om viktiga frågor. Om det blir för mycket så koppla av med något annat som gör livet meningsfullt men återkom gärna när skrivlusten återkommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.