Omtagning: Påsk!

Eftersom det förra påskinlägget kan tänkas generera mardrömmar snarare än den glada påskstämning vi här på Crowbar eftersträvar, kommer här nu en omtagning:

Easter-miscellany057_SummertownSun easter-pictures-vintage_1362640197 easter-pictures-vintage_1362640247 easter-vintage-bunny-greetings-wallpapers-1024x768 easter-vintage-greeting-card-wallpapers-1024x768 easter-vintage-wallpapers-4-1024x768

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i historia, Konst, kultur, Okategoriserade, religion och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Omtagning: Påsk!

 1. Kimhza Bremer skriver:

  Underbara! Glad påsk till dig, Susanna!

 2. Carl K skriver:

  Får önska detsamma. Det var en svettig match du gick mot Toyota eller vad hen hette. Du klarade dig bra. Mycket handlade ju om vad som gällde för 200 år sedan, eller hur det är att vara kvinna i Nordjemen. Lite svårt att finna den röda tråden där :-)

 3. Carl K skriver:

  Toyboy, jävla rättstavningsprogram

 4. Carl K skriver:

  Ja och oxå intressant att kräva att man måste ”läsa på” om feminism för att få yttra sig. Han/hon lär du nog aldrig omvända :-)

  • Susanna Varis skriver:

   Nej och inte hon mig heller. Men det behöver inte, enligt mig, vara målsättningen heller. Man tvingas tänka efter och slipa argumenten, kanske lär man sig något. Det kan vara givande. Om debatten är på bra nivå.

 5. Roffe skriver:

  Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.