Påsk!

Glada påskhålsningar till alla bloggläsare!

east01 east66 WTF east66 east20100520-xdmxa2nygappe1w84sp5h454gw eastAFP_EasterBunny eastb5a22af1-5ec2-441a-b631-179c828cc4f9 eastcreepy-easter-bunny easter-bunny-motorcycle easter-bunny-strangler easter-bunny-urinal easter-bunny-wtf eastevil20easter20bunny2012 eastfunny-pictures-peep-show-easter-cand easth12aVvjIpl0250ut6a4V5CV0o1_400 eastpobtflegmc easttumblr_lwdrlpP7pG1qcrgtno1_400 easttumblr_lzww2bxL451qztdg6o1_500 Girl Praying to Easter Bunny eastwidget_aNGP1G7Nvi-7HYQXC2YVdj

Fast nu känns det plötsligt mer som Halloween…hmm

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i kultur, Kuriosakabinettet, Okategoriserade, religion, Say whaaat...? och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Påsk!

 1. Rick skriver:

  Kusligt, men infallsrikt. Är det lämpligt att önska glad påsk i samband med den här kavalkaden…?

 2. MiT skriver:

  Vilka bilder! De mest otäcka tycker jag var den första och sen den med den vita bilen… Jag blev nästa blind så det är svårt att skriva! ;-)

 3. Kimhza Bremer skriver:

  Också underbara!

 4. Ulf skriver:

  Det verkar som om barnen blir så till den milda grad skrämda att de har trauman för livet efter sina upplevelser. Om man tittar efter den röda tråden i bilderna går samma sak igen, barnen skräms. Man börjar undra om det är medvetet. Kan det vara så att BUP sponsrar kaninmarodörerna för att få framtida klienter? Kan detta kaninelände vara en del av en större konspiration?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.