Projekt Telia del 5 (?)

telia4

I förra veckan, efter att jag veckan innan talat med Telias support för vilken gång i ordningen vet jag inte, damp så ett brev ner här hemma. ”Bekräftelse på avbruten överföring av telefonnummer”, stod det, eller något i samma stil.

Efter att så nära fått en blodstörtning i kombination med den primitiva aggressionsattacken efter att ha läst detta brev (eftersom jag då talat med två olika support/tekniker-personer, varav den första lovat att telefonen skulle vara igång och numret överfört på torsdagen för två veckor sedan och den andra på fredagen konstaterat att det inte ens hittades någon beställning på detta överhuvudtaget (blanketten har jag skickat in för ca en månad sedan) och jag talat in en ny beställning i telefon med den senare), läste jag datumet på brevet. Det hade skrivits dagen efter att supportperson ett lovat att numret skulle vara överfört och klart den nämnda torsdagen.

Jag lugnade ner mig och tänkte (och tänker fortfarande) att nu när jag talat in beställningen efter att brevet skrevs så finns den där och Telia jobbar för högtryck för att överföra mitt nummer. Visserligen skulle numret vara överfört (tidigast) i onsdags, men det är ju bara måndagen veckan efter. (Obs! trött sarkasm)

Det som hänt är att när man nu ringer mitt nummer blir det ett antal pip istället för ”numret du har ringt saknar abonnent”. Jag ser det som ett gott tecken. Jag vet inte, jag kanske ska rycka loss sladdar och starta om igen eller nåt…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i blodtryckshöjare, Okategoriserade, politik, teknik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.