Det som inte händer

missh01  I dagens Länstidningen. Sådant som antingen inte händer (Sveriges Kvinnolobby) eller är så marginellt att det inte ens behöver omtalas (Sveland).

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, genusvetenskap, jämställdhet, medier, Okategoriserade, politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Det som inte händer

 1. David skriver:

  Va absurt det är att ha en jämställdhetsminister som inte vågar beklaga propagandan i termen ”mäns våld mot kvinnor”. En könsrasist som jämställdhetsminister är ju faktiskt sjukt j*vla konstigt. Kanske något barn får lära sig om i skolan om 100 år på ämnet ”hur fel det kan bli”.

 2. Jonte skriver:

  Ska man döma av den här artikeln och kommentarerna under så ser nog radikalfeministerna på det där som något positivt.

  http://bang.se/artiklar/2011/vandpunkten-2011-03-07

  Radikalfeministisk girl power!

  • Ulf E skriver:

   @ Jonte – Ja, de är verkligen otroliga. Jag läste flera sansade resonerande kommentarer från jämställdister – och dessa möttes med total oförståelse! Närmast surrealistiskt. Vilken chock det kommer att bli – när/om polletten till slut trillar ned. Fascinerande rent psykologiskt att det är möjligt att ha så lite självinsikt.

 3. Hans skriver:

  Påminner om Tage Danielssons monolog om Harrisburg…det som hände var så osannolikt att det egentligen inte hänt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.