S/s Ejdern slänger vintertäcket

Ett vårtecken: S/s Ejdern har slängt av sig vintertäcket!

IMAG0309 IMAG0308-crop Jag längtar redan till vårens och sommarens ångbåtsturer! Jag har blivit vip/de luxe-medlem i Stiftelsen Skärgårdsbåten och har fri åkning på S/s Mariefred hela året, något jag tänker utnyttja så mycket jag hinner.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i ångfartyg, historia, kultur, Okategoriserade, teknik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på S/s Ejdern slänger vintertäcket

  1. Åh, var roligt! Jag gör dig gärna sällskap någon gång. Jag har faktiskt aldrig åkt med Ejdern ännu, men ser fram emot sommaren.

  2. Pelle2 skriver:

    Kul med skärgårdsbåtar :-) jag och en kompis brukar alltid åka en tur i skärgården varje år.Både vilsamt oc trevligt ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.