Bilrådgivare? Mattrådgivare? Blomsterrådgivare?

telia2 Det forna, statliga telefonimonopolet har också börjat syssla med ”rådgivning”. Hur långt kan det begreppet också förvanskas innan det också blir obrukbart? Bankerna och försäkringsbolagen tycker ju sedan länge att deras säljare sysslar med rådgivning, men nu vill alltså en telefon-, data- och tv-leverantör låtsas som att man ger råd istället för säljer sina produkter. Dessutom blir man trakasserad med detta på Facebook (som f.ö. mer och mer börjar likna en renodlad reklamsajt…)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i medier, Okategoriserade, politik, teknik, TV och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bilrådgivare? Mattrådgivare? Blomsterrådgivare?

 1. enstillaundran skriver:

  Som personliga bloggrådgivare kan vårt företag erbjuda dig tjänster som image-konsult, tag-profilerare, inläggscoach och mycket annat.

  Ring vår kundtjänst för mer information. Telefonnummer hittar du på vår hemsida (under uppbyggnad).

  Öppettider
  Helgfria söndagar 23:00-23:10, udda veckor.
  OBS Endast skottår.

  Har du inte möjlighet att kontakta oss så kommer vi garanterat ringa dig mitt-i-maten, när du precis gått och lagt dig eller när du står i duschen – allt för att du ska få så bra service som möjligt.

  PS
  Vi har ett specialavtal med NIX-registret som gör att vi alltid kan komma i kontakt med dig fastän du inte vill. Vi tror mycket på kundvård och personliga relationer emd våra kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.